vineri, 25 ianuarie 2013

Iubitul virtual de Kate Brian(Romance)


Cartea prezinta la inceput viata tipica a unor adolescenti americani. Dar cand Isabelle ramane fara partener iar balul de absolvire este cel la care a visat inca din clasa a IX-a, haosul se declanseaza. Vivi, prietena ei, impreuna cu Lane, pun la cale un plan nebunesc. Acela de a-i crea Isabellei un prieten virtual prin care sa-l uite pe fostul iubit.
Cu putin ajutor din partea site-ului Myspace apare Brandon, baiatul perfect. Dar Isabelle este de multe ori tentata sa se intoarca la fostul ei, desi Brandon reuseste sa o cucereasca, iar Vivi hotaraste ca trebuie sa gaseasca un baiat care sa joace rolul lui Brandon si sa o duca pe Isabelle la bal. Dupa lungi cautari, il atrag in planul lor pe Jonathan, un baiat sexy de la alt liceu. Cele doua prietene il instruiesc pe acesta, il obliga sa vada serialele si cartile preferate ale Isabellei, urmand ca la intalnirea cu ea sa ii cumpere hainele potrivite. Doar ca pe parcursul intregului plan, Vivi se indragosteste de Jonathan.
Balul de absolvire se apropie si se pare ca este un esec pentru Lane si Vivi, dar de vis pentru Isabelle care ajunge sa mearga impreuna cu “Brandon”. Era inevitabil ca Jonathan sa se desparta de Isabelle in acea seara, spunandu-i ca pleaca sa urmeze conservatorul in Paris iar Isabelle se pare ca urmatoarea zi le anunta pe prietenele ei ca este la aeroport.
Dintre toate personajele am iubit-o pe Lane care era indragostita de Curtis, vecinul si prietenul ei, dar ii era frica sa-i spuna ce simte caci el ar fi putut sa nu aiba aceleasi sentimente si sa se strice astfel prietenia lor. Vivi mi s-a parut de-a dreptul recalcitranta, rea si cu gura mare iar pe Isabelle am urat-o fiind mult prea superficiala, credula, genul acela de fata perfecta.
Cartea este usor de citit, cu un stil simplu, jucaus. Nu este o carte geniala, poate e chiar mediocra. Dar prezinta viata incurcata a adolescentelor, viata ce doar pare incurcata si grea. Balurile, iubitul perfect si faptele grosolane facute de baieti, toate acestea se gasesc aici. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu